Predstavljena inicijativa VVIT partneri

U srijedu, 11. svibnja 2022., u prostorima Poduzetničkog inkubatora Vinkovci uspješno je održano predstavljanje inicijative VVIT partneri, kojoj je namjera pomoći tvrtkama s područja Vukovarsko-srijemske županije u procesu digitalizacije.

U uvodnom predstavljanju prisutnima obratio se Vice Božić, suosnivač VVIT-a i direktor vinkovačke digitalne agencije GOADS, koji je istaknuo potencijal koji digitalizacija predstavlja za tvrtke s područja Vukovarsko-srijemske županije te prednosti angažmana lokalnih IT tvrtki.

Predsjednik VVIT-a, Saša Salamon, potom je ukratko predstavio dosadašnje aktivnosti koje je udruga organizirala; od meetupa i predavanja do povezivanja s ostalim IT udrugama.

Hrvoje Rukavina, direktor tvrtke Pro Consulta, okupljenim je poduzetnicima prezentirao EU natječaje putem kojih mogu digitalizirati svoje poslovanje – vaučeri i potpore za digitalizaciju, komercijalizacija inovacija i potpore za novoosnovana poduzeća.

Uslijedila je zanimljiva rasprava i predstavljanje profila tvrtki, članica Udruge, te neformalno druženje tijekom kojeg su prokomentirane mogućnosti suradnje na projektima.

Inicijativu su podržali i predstavnici Poduzetničkog inkubatora Vinkovci, Tehnološkog parka i Centra kompetencija, kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Također se zahvaljujemo svim polaznicima koji su se prijavili i sudjelovali te ujedno pozivamo sve zainteresirane tvrtke i pojedince čija je djelatnost vezana uz ICT (razvoj web i mobilnih rješenja, digitalni marketing…) da nam se pridruže i sudjeluju u daljnjem razvoju Udruge.