VVIT Meetup: Hoće li Chat GPT zamijeniti developere?

U prostorijama tvrtke Glooko Hrvatska u Vukovaru održan je prvi ovogodišnji meetup pod nazivom “Hoće li Chat GPT zamijeniti developere?”.

Tijekom dvosatnog druženja koje je bilo podijeljeno na teoretski i praktični dio, Saša Salamon, Director of Software Engineering, predstavio je mogućnosti koje Chat GPT i AI pružaju, ali i izazove koji se tiču automatizacije poslova, točnosti informacija i utjecaja na tržište rada i društvo u cjelini.

Meetupu su prisustvovali članovi i simpatizeri Udruge – developeri, poduzetnici, stručnjaci za digitalni marketing te predstavnici Centra kompetencija i osječkog FERIT-a.

Zahvaljujemo se svima na dolasku i tvrtki Glooko Hrvatska na gotoprimstvu te najavljujemo idući meetup na temu uspješnog povezivanja marketinga i IT-a.

Također pozivamo sve zainteresirane tvrtke i pojedince koji žele postati članovi udruge VVIT i sudjelovati u razvoju IT sektora Vukovarsko-srijemske županije, da nam se pridruže. Više informacija možete pronaći na: https://www.udrugavvit.hr/clanstvo/.