VVIT partneri – Inicijativa za podršku tvrtkama u procesu digitalizacije

VVIT partneri inicijativa je udruge VVIT u sklopu koje uspješne lokalne IT tvrtke i digitalne agencije, članice Udruge, predstavljaju poduzetnicima s područja Vukovarsko-srijemske županije mogućnosti suradnje na nadolazećim EU natječajima vezanim uz digitalizaciju poslovanja.

Uz slogan “Vaši lokalni partneri za digitalizaciju”, inicijativa je zamišljena kao jednosatno interaktivno druženje tijekom kojeg će poduzetnici iz prve ruke moći saznati:

  • kako uz pomoć EU natječaja mogu digitalizirati svoje poslovanje (vaučeri i potpore za digitalizaciju, komercijalizacija inovacija i potpore za novoosnovana poduzeća);
  • mogućnosti angažmana uspješnih županijskih IT tvrtki i zajedničke suradnje na natječajima;
  • odgovore na sva pitanja vezana uz proces prijave i potrebnu dokumentaciju.

Nakon završetka formalnog dijela slijedi zakuska i druženje poduzetnika i predstavnika IT tvrtki.

Radionica će se održati u srijedu 11. svibnja 2022. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora na adresi Dragutina Žanića Karle 16 u Vinkovcima.

Pozivamo zainteresirane da se prijave za sudjelovanje prijavom na e-mail: info@udrugavvit.hr, najkasnije do ponedjeljka 9. svibnja 2022. godine, do 14 sati. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime te naziv poduzeća.

Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je radi interakcije sudionika ograničen.