Održana Osnivačka skupština Udruge VVIT za razvoj ICT sektora Vukovarsko-srijemske županije

U srijedu, 3. travnja 2019. godine u prostorijama Tehnološkog parka u Vinkovcima održana je Osnivačka skupština Udruge VVIT za razvoj ICT sektora Vukovarsko-srijemske županije.

Inicijativni odbor kojeg čine tvrtke GoAds j.d.o.o., Informatika Fortuno d.o.o. i Kod savjetovanje d.o.o. pokrenula je inicijativu za osnivanje udruge VVIT.

Ciljevi udruge su promicanje i razvoj ICT sektora na području Vukovarsko-srijemske županije, umrežavanje, razmjena znanja i iskustava između ICT tvrtki s područja Vukovarsko-srijemske županije te stvaranje preduvjeta za zapošljavanje i ostanak ICT stručnjaka na području Vukovarsko-srijemske županije.

Neki od ciljeva udruge su organizacija ICT meetupa, stručnih seminara i konferencija te sudjelovanje u oblikovanju i provedbi ICT edukacijskih programa.

Udruga planira održavati radionice i predavanja, kao i provoditi aktivnosti promocija Udruge i ICT sektora u medijima.

Za predsjednika udruge izabran je direktor tvrtke GoAds j.d.o.o. gospodin Vice Božić.

Ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije na Osnivačkoj skupštini je sudjelovao voditelj Odjela za provedbu programa i projekata Goran Koprivnjak.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Izbornik